« Vissza a bejegyzésekhez

Veszprém és Zala megyei kedvezmény

2019. október 21.

Mivel a tevékenységemet szépen lassan Budapestről áthelyeztem Veszprém megyébe, ezért úgy döntöttem, hogy a helyi - Veszprém megyei vagy Zala megyei székhellyel rendelkező - vállalkozásoknak 10% kedvezményt biztosítok a áraimból.

Helyi vállalkozóknak dolgozni nekem is sokkal egyszerűbb - például a személyes kapcsolathoz nem kell fényév távolságokat átszelni. 

Remélem, hogy az évek során fejlődni fog a helyi vállalkozások online megjelenése, mert minden vállalkozónak megéri honlapba fektetnie. Egyrészt ez egy online névjegy, sokkal inkább, mint egy Facebook oldal - másrészt idővel képes vásárlókat, megrendelőket hozni "teljesen önállóan", amit egyetlen más csatorna sem ad meg. MInden csak akkor hozza a vevőt, ha öntöd bele a pénzt - de minél régebb óta van weboldalad, annál biztosabb, hogy több potenciális vevőt irányít feléd. Persze ehhez kell a minőségi technikai kivitelezés és tartalom, a megfelelő tervezés és keresőoptimalizálás is. De ez olyan, mint felépíteni egy panziót, az építkezés viszi a pénzt, a panzióba pedig jönnek majd a vendégek és hozzák a pénzt.

Kalkulálhatsz árat a weboldal készítés kalkulátorral, ami az olyan kedvezményekkel is számol, mint a helyi kedvezmény, a non-profit kedvezmény vagy az induló vállalkozások kedvezménye.

Keress meg az elérhetőségeimen:
Simon Gábor
webfejlesztő

Írj e-mailt az elérhetőségeddel, és visszahívlak!

Vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!