« Vissza a bejegyzésekhez

Weboldal audit épülő weboldalakhoz

2019. november 14.

Mi a weboldal audit?

Nálam ez egy olyan szolgáltatást takar, ahol független szakemberként ellenőrzöm, hogy amit a pénzedért kapsz, az megfelelő-e. 

Jellemzően ez mások által készített weboldalak technikai és tartalmi ellenőrzését jelenti.

Ezenkívül lehetőség van rá, hogy az egész weboldal építési folyamatot végigkísérjem, segítsem a kommunikációt a kivitelező és a megbízó között - hiszen sokszor látom, hogy technikai tudás hiányából fakadóan a megbízó olyan dolgokra bólint rá, amikről fogalma sincsen.

Miért lett ez a szolgáltatásom?

Számtalan olyan ember került hozzám az évek során, aki már kifizetett több százezer forintot egy weboldaért, de a végén nagyon nem azt kapta, amit szeretett volna. Sőt, sokszor konkrétan nem is működött rendesen egy csomó funkció - rejtélyes hibák voltak, és sorolhatnám. Sajnos, ha ezt már kifizette, akkor általában a kivitelező körülbelül nem vette fel a telefont többé, és nem válaszolt az email-ekre. 

Bármilyen szörnyű is ez - tényleg sok ilyennel találkoztam.

Mit nyújt a weboldal audit szolgáltatás a weboldal kivitelezése alatt?

  • részvétel a tervezési és kivitelezési folyamatban
  • kommunikáció a megbízóval és a kivitelezővel
  • tesztelésbe bekapcsolódás
  • technikai ellenőrzés
  • webergonómiai ellenőrzés

Ára: 80.000 Ft-tól

Megéri ez?

Értem, hogy nem olcsó bevonni egy független szakembert egy folyamatba, de kicsit olyan ez, hogy használt autót sem veszünk átnézetés nélkül, és normális esetben az építkezéseken is van műszaki vezető. Ez nyilván a te döntésed, de hogyha az eredmény az, hogy a weboldalad jobb lesz, vagy nem dobod ki a pénzed teljesen haszontalan, rosszul felépített weblapra, akkor már megérte. 

Keress meg az elérhetőségeimen:
Simon Gábor
webfejlesztő

Írj e-mailt az elérhetőségeddel, és visszahívlak!

Vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!