Rólam - avagy végtelenül izgalmas szakmai történetem

A történetem 1999-ben a középiskolai könyvtárban indul, ahol találtam egy webfejlesztésről szóló könyvet, és magával ragadott. Olyan dolgot lehetett alkotni az akkori HTML4 és Perl nyelvvel, ami nem csak látványos (bár a mai lehetőségekhez viszonyítva igen egyszerű), de interaktív is volt. Ráadásul az interneten keresztül BÁRKI láthatta, csak fel kellett tölteni egy szerverre. Meg kell mondjam, tök menőnek éreztem a weblap készítést.

2003-ban szembesültem az igazi szakmai kihívással, amikor az első munkahelyemre, a Kulcs-Soft Kft-hez felvettek webprogramozónak. Addig minden csupán játék és móka volt, majd hirtelen egy igazi céges weboldal fejlesztéséért lettem felelős. De, ami nagyszerű volt, megálltam a helyem, és emellett lehetőségem volt éles helyzetben is kipróbálni magam.

2004-2005-ben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara web alapú szakképzési nyilvántartó rendszerét fejlesztettem. Azóta is kifejezetten szeretem az ilyen jellegű megbízásokat, amik nem „egyszerű honlapok”, hanem valami gazdasági informatika jellegű projektek. Egyébként ez volt a nagy vízválasztó szakmai kihívásom, azt hiszem.

2006-ban az Adozo.hu portál fejlesztésén dolgoztam, szintén közelebb kerülve a különféle gazdasági kérdésekhez, amit nagyon élveztem.

Ezután két évet töltöttem egy webfejlesztő stúdiónál, ahol a fő feladatom egy nagy számítógépes játék portál fejlesztése volt, de mellette több kisebb projektet, társkereső oldalakat is fejlesztettünk. Ebben az időszakban programoztam egy webes nyilvántartó rendszert másfél éven keresztül, biztosítási-banki területen.

Ezután, 2008 végétől az Allison Reklámügynökségnek dolgoztam, kb. két és fél éven át, ahol olyan menő cégek honlapjait csináltuk, mint a Törley. Ezt is nagyon szerettem, mert egy egészen más világba pillantottam be, mint azelőtt.

2011-ben, amikor véget ért ez az időszak, úgy döntöttem, hogy főállású vállalkozó leszek. Életem egyik legjobb (és kétség kívül legbátrabb) döntése volt. Azóta pedig különféle, egészen változatos projektekben nyílt lehetőségem részt venni.

Mostanában a fő érdeklődésem a webfejlesztés olyan határterületeire irányul, mint például a keresőoptimalizálás, a webergonómia, a weboldal, mint üzleti kommunikációs platform. Mert már régen nem csak egy honlapra van szüksége a vállalkozásoknak, hanem egy versenyképes, sikeres és hatékony platformra, amin keresztül bővíthetik ügyfélkörüket.

2018-ban a Balaton-felvidékre költöztem, ahol friss a levegő és nyugis az élet. Természetesen nem csak Veszprém megyéből és a környékről, de továbbra is vállalom a megbízásokat Budapestről is. Szerencsére a 21. században a kapcsolattartás megoldása nem oltári nagy probléma.

Több, mint 500 megbízást teljesítettem sikeresen, amire nagyon büszke vagyok.

Keress meg az elérhetőségeimen:
Simon Gábor
webfejlesztő
Veszprém megye
és Keszthely

+36-87-200-120

Simon Gábor webfejlesztő

Amennyiben telefonon nem vagyok éppen elérhető, írj e-mailt az elérhetőségeddel, és visszahívlak!

Vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!