« Vissza a bejegyzésekhez

Milyen weboldalra van szükséged valójában?

2019. január 24.

Ha egyetlen szóval kell válaszolnom, akkor hatékonyra. Nem szépre, nem csillogóra, még nem is feltétlenül minden információt nyújtó lexikonra. Hatékonyra. Ugyanis a weblap egy vállalkozás számára egy bemutatkozási lehetőség. De nem ám a szép csillogó „Rólunk” menüpont a lényeg, hanem az, hogy a kérdésekkel (és vásárlási vággyal) oda tévedő potenciális ügyfeleket meggyőzd arról, hogy Te (a céged) a legjobb választás az ő számára.

Weblap nélkül... DE MIÉÉÉRT????

A 90-es évek végén, kétezres évek elején uralkodó trend, miszerint „menő, ha van egy honlapom” vagy egyszerűen csak az a vállalkozói hozzáállás, hogy „mindegy milyen, de legyen egy weblapom”, mára erősen idejétmúlttá vált.

Az elmúlt 15 év alatt a webes megjelenés konkrétan nem csak alapkövetelmény egy vállalkozásnak, hanem az egyik fő ügyfélszerzési platformmá is vált. Ennek ellenére mind a mai napig rengeteg cég létezik, akik múködnek anélkül is, hogy lenne weboldaluk.

Kérdem én, hogy MIÉRT?

Miért vágnád el magad a potenciális ügyfeleidtől az online térben?

Miért vágnád el magad attól, hogy az emberek, akik a te profilodnak megfelelő kereskedőt vagy szolgáltatót keresik, egyszerűen NEM TUDNAK MEGTALÁLNI. Hidd el, ennél szörnyűbb nincs. És az sem megoldás, hogy „de hiszen én már csináltam egy Facebook Oldalt magamnak!”.

A Facebook Oldal tök jó, de abszolút nem helyettesíti a saját vállalkozói weboldaladat. Egyszerűen másra van.

Tehát ha még nincs weblapod, akkor ideje, hogy csináltass egyet. Lehetőség szerint olyannal, aki ért ehhez, és nem a szomszéd fiúval, meg nem az unokatesód fiával, aki „már csinált ilyet”. Persze lehet, hogy sokkal olcsóbb, de mit ér az olcsóság, ha a konkurenciád elhúz melletted, és nyikkanni sem fogsz tudni?

Rajtad áll.

Most olvass tovább, és ismerd meg azt, hogy mitől jó egy weboldal.

Keress meg az elérhetőségeimen:
Simon Gábor
webfejlesztő

Írj e-mailt az elérhetőségeddel, és visszahívlak!

Vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!